Bezorgd om het coronavirus?

Boek met een gerust gemoed:

  • Het voorschot bedraagt slechts 15%. Het restbedrag dient slechts 30 dagen voor afreis betaald te worden .
  • Bij je Snowtribe boeking zit gratis onze Corona Cashback garantie inbegrepen. Hiermee krijg je de volledige reissom integraal teruggestort indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona. Dit is het geval wanneer:
    • Het skigebied gesloten is
    • Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen (code rood)
    • Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen (code oranje)
  • Indien je zelf de vrijheid wilt om te annuleren omwille van overige redenen kun je optioneel onze Super Flex annuleringsverzekering bijboeken. Hiermee kun je ook zonder opgaaf van reden de reis annuleren.

Je vindt alle informatie terug in onze annuleringsvoorwaarden.

Zal mijn skireis door kunnen gaan?

De winter is nog ver en voorlopig geven de overheden aan de skigebieden te openen in de winterperiode. Dit geldt ook voor ons skigebied Val di Sole in Italië. Net als voor de rest van Italië geldt er momenteel een geel reisadvies voor dit gebied, zodat toeristische reizen zijn toegestaan. Snowtribe werkt hard aan goede voorbereidingen en kijkt positief naar het aankomend winterseizoen. Uit de enquêtes blijkt dat ondanks de eventuele maatregelen die getroffen moeten worden, de meeste families graag zien dat hun reizen doorgaan!

100% geld terug garantie

Indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona (sluiting skigebied, reisverbod of quarantaineverplichting) kun je ervoor kiezen om de reis kosteloos te verplaatsen of om de volledige reissom integraal terug te laten storten.

1. Je verplaatst jouw reis kosteloos naar een andere vertrekdatum of een later seizoen.
2. Indien verplaatsen voor jou niet wenselijk is, krijg je de volledige reissom integraal teruggestort.

Wat doet Snowtribe aan het corona-proof maken van de reis?

Snowtribe richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid wordt voldaan. Zo wordt de après-ski voor ouders bijvoorbeeld ingericht aan tafels op een groot terras in de buitenlucht. Verder zullen skigebieden zelf preventieve maatregelen nemen om de veiligheid van deelnemers te waarborgen. We zullen voorafgaand aan de reis alle deelnemers op de hoogte brengen van de specifieke regelgeving per gebied.

Wij zullen de reizen zoveel mogelijk binnen de social-distancing regels organiseren en zetten ons 100% in om:

1. Al onze trips binnen het kader van de Nederlandse & lokale regelgeving te organiseren.

2. De après-ski en activiteiten zo corona-proof mogelijk te organiseren, indien de corona-regels nog gelden op het moment van afreizen.

3. Ervoor te zorgen dat je je geld niet kwijt bent, indien de reis niet kan doorgaan vanwege een reisverbod of een quarantaineverplichting (code rood of oranje).

Toch nog vragen?

Dit kan uiteraard. Stel je vragen via info@snowtribe.org en we antwoorden je binnen 24 uur!